Få en bedre hverdag

Få en hverdag uden smerter

Har du en hund eller hest der går til træning, eller er du selv så uheldig at du lider af led- og muskelsmerter? Så kom Back on Track! Du kan få hjælp til dine egne led- og muskelsmerter ved hjælp af varmereflekterende tekstiler, der øger blodcirkulationen og lindrer dine smerter. Det har aldrig været nemmere at behandle et specifikt område mod smerter og bidrage til et bedre velbefindende.
Back on Track tekstilerne indeholder keramiske partikler og kan bruges på ryggen, nakken, hænderne og meget mere. Det er også muligt at få sengetøj og tæpper med de keramiske produkter, så du altid kan styrke dit ve og vel.

Det kan også være det slet ikke er dig, der er uheldig, men at du har en konkurrenceminded hest eller hund, som lider af led- og muskelproblemer. Tekstilerne har også en skadeforebyggende effekt, så forkæl dem der bidrager til kærligheden i din hverdag og beskyt dem bedst muligt, så de kan komme Back on Track. Du kan få produkter som blandt andet bandager, dækken, hundepuder og alt hesteudstyr. Snyd hverken dig selv, din hund eller hest for en bedre hverdag.