Typehus

Typehuse

Fritids- og typehuse

Går du med byggeplaner? Uanset om du overvejer at få bygget et fritidshus eller et typehus, så kan du her finde gode råd til emner omkring nybyggeri af typehuse og fritidshuse.

Ny eller gammel grund

Det er centralt at man gør sig nogle overvejelser omkring grunden. Et godt råd såfremt man bygger på en gammel grund, altså en grund, hvorpå der tidligere har været et fritidshus eller en villa. Lad være med at lade dig friste til at rydde grunden fuldstændigt. For det første er det vanvittigt dyrt at anrette en ny have, for det andet tager det mange år for haven får bare en lille smule sharme. Tak en god snak med det typehusfirma , fritidshusfirma eller den arkitekt som skal bygge jeres nye hus, om hvordan i kan udnytte / bevare dele af det oprindelige haveanlæg. De klassiske overvejelser der gælder såvel typehuse såvel sommerhuse er hvordan man udnytter verdenshjørnerne bedst muligt.

Hvordan opleves haven / grunden fra huset

Når man bygger nyt er det centralt at lade arkitektturen/ indretningen spille sammen med grunden. Er der f.eks. et køkken alrum i huset , vil det være tilrådeligt at vælge mellem typehuse eller fritidshuse, hvor du kan nyde haven fra køkken alrummet. Det giver et helt andet rum, når man kan nyde haven fra det rum hvor man opholder sig mest. Dertil hvis man har børn, så har man også en mulighed for at holde lidt øje med dem, imens man f.eks. forbereder mad. Er du på udkig efter forskellige løsninger om det gælder typehuse eller fritidshuse kan du her se nogle lækre eksempler på typehuse og fritidshuse.